Platyhelminthes: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: biyen, mbiyen -> biyèn, mbiyèn using AWB
c (→‎top: kabeh -> kabèh using AWB)
c (→‎top: biyen, mbiyen -> biyèn, mbiyèn using AWB)
}}
</ref>
Filum iki nyakup kabèh [[cacing]] pipih kejaba Nemertinea, kang biyenbiyèn minangka salah sawijining kelas Platyhelminthes, kang wis kapisah.<ref name="a"/>
==Ciri-ciri==
351.333

besutan