Novèmber: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: biyen, mbiyen -> biyèn, mbiyèn using AWB
c (éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia using AWB)
c (→‎top: biyen, mbiyen -> biyèn, mbiyèn using AWB)
{{November}}
'''November''' iku [[sasi]] kaping sewelas ing [[taun]] miturut [[Kalendher Gregorian]]. Tembung iki dijupuk saka [[basa Walanda]] sing njupuk saka tembung [[Latin]]; ''novem'' sing tegese "sanga" amarga mbiyenmbiyèn taun iku wiwite ing sasi [[Maret]].
 
Sok-sokan ing [[Indonésia]] jeneng sasi iki katulis dadi [[Nopember]].
350.349

besutan