Balkan: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎Negari-negari Ingkang Magepokan: pengaruh, pangaruh -> prabawa using AWB
(→‎Pranala Jawi: ganti kategori using AWB)
c (→‎Negari-negari Ingkang Magepokan: pengaruh, pangaruh -> prabawa using AWB)
 
=== Negari-negari Ingkang Magepokan ===
Negari sanès ingkang boten klebet Balkan naging caket lan gadhah pengaruhprabawa ageng dumateng [[geopulitik]], [[budhaya]] lan [[sajarah]] Balkan antawisipun:
* [[Austria]] (pirsani [[:En:Austria-Hungary|{{En}}: Austria-Hungary]], [[:En:Assassination in Sarajevo|{{En}}: Assassination in Sarajevo]])
* [[Siprus]] (pirsani [[:En:Cyprus dispute|{{En}}: Cyprus Dispute]])
351.333

besutan