Organisme: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: pengaruh, pangaruh -> prabawa using AWB
(Prakata ora usah diwenehi bagian.)
c (→‎top: pengaruh, pangaruh -> prabawa using AWB)
Ing èlmu [[biologi]] lan [[ekologi|ékologi]], '''organisme''' ([[basa Yunani]] ''organon'' sing tegesé '''piranti/alat''') iku sejatiné benda sing urip utawa sacara èlmiah ya iku kumpulan [[sel (biologi)|sel]] sing silih pangaruhprabawa nganti duwé fungsi sing stabil lan duwé sifat [[urip]]. Mila organisme asring uga disebut
 
Diarani '''organisme kompleks''' yèn kasusun saka akèh [[sel]].
348.872

besutan