Hokusai: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: pengaruh, pangaruh -> prabawa using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: pengaruh, pangaruh -> prabawa using AWB)
Hokusai ugi misuwur déning karya gambar [[erotik|erotisipun]] mawi gaya [[shunga]]. "Fukujusô" karyanipun, punika rangkéyan 12 gambar ingkang muji kagengan slira kaliyan adreng, mawi dipunanggep salah satunggiling saking tigang karya shunga ingkang saé piyambak. Karyanipun dados inspirasi wigati kanggé aliran [[impresionisme|impresionis]] [[Éropah]] kados [[Claude Monet]].
 
Katsushika Hokusai punika langkung dipunajèni ing [[kabudayan Wetan]] tinimbang ing [[Jepang]] piyambak. Kathah karya pelukis Jepang ingkang dipunimpor dhateng [[Éropah]] ing [[abad kaping 19]] saha dipunkolèksi artis-artis kados ta [[Claude Monet]], [[Edgar Degas]], kaliyan [[Henri de Toulouse-Lautrec]], ingkang karya-karyanipun nedhahaken pangaruhprabawa Jepang.
 
== Karya ==
352.737

besutan