Pisuhan: Béda antara owahan

62 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
c
sakmenika pisuhan tambahan saking daerah Tulungagung Ingandaya :
 
Silèt Kobong , Silet Dhobol
 
Tai Asu
DAMEN
 
Taek mBlènyèk
Kirèk
 
DAMÈN
Tempek Mireng
 
Kirek
 
Tempek Mireng , Tempek di jembreng
 
Konthol ABÖH
6

besutan