Prasasti Sukabumi: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
pengaruh, pangaruh -> prabawa using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12506395 (translate me))
c (pengaruh, pangaruh -> prabawa using AWB)
#déni patih wahuta râma muang tan katamâna déning saprakâra ni mangila drebyahaji
#kring pad.amm apuy tapa haji ér haji tuhân tuha dagang tuhâ huñjamman manghuri kutak ka
#payungngan pakalangkang pamanikan limus galuh pangaruhanprabawaan manimpiki malañjang lba haluwa
#rak wungkal tajam paranakan kd.i walyan widu mangidung singgah mamresi hulun haji wata
#k i jro ityéwammâdi saprakâra ni mangilala drebya haji miçra paramiçra tan tamâtah i
#k asing umulahhulah ikang nugraha sanghyang su
#kram upadrawa yan . . . . . kuha . . . . . . . . jñâ . . . . . . . . . .
#. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . //-//
 
[[Kategori:Prasasti Nusantara|Sukabumi]]
352.737

besutan