Dhinamisme: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: gerakan -> obahan using AWB
c (Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1199371 (translate me))
c (→‎top: gerakan -> obahan using AWB)
*[[Dinamisme (metafisika)]], udaran kosmologi tumrap ndonya material miturut [[filosofi proses]].
 
*''Dinamisme'', sebutan sing kagunakaké [[Virginia Postrel]] kanggo nerangaké filosofi sosial sing ana gandhèng cènèngé kasro owahan-owahan budaya, pilihan individual, lan masarakat tinarbuka..
*"Dinamisme plastik", sebutan sing digunakaké déning gerakanobahan seni [[futurisme (seni)|futuris]] Italia kanggo nerangaké konsèp sing gegandhèngan karo gerakanobahan obyek, intrinsik lan relatif tumrap lingkungané.
 
*"Dinamisme plastik", sebutan sing digunakaké déning gerakan seni [[futurisme (seni)|futuris]] Italia kanggo nerangaké konsèp sing gegandhèngan karo gerakan obyek, intrinsik lan relatif tumrap lingkungané.
 
*Keaktifan kepribadian energetik.
 
352.737

besutan