Aktuator Tenaga Pneumatik: Béda antara owahan

c
→‎top: gerakan -> obahan using AWB
c (→‎top: gerakan -> obahan using AWB)
* Rodless aktuator kaliyan jaringan mekanis
* Pneumatik awujud otot gawean
* aktuator khusus sing gabungké putaran lan gerakanobahan putar (rotary) akèh dianggo kanggo sistem krèm
* Generator Vakum
 
352.737

besutan