Lindhu Samudra Hindhia 2004: Béda antara owahan

c
→‎top: gerakan -> obahan using AWB
c (→‎Thailand: podo, podho -> padha; akeh, akéh -> akèh using AWB)
c (→‎top: gerakan -> obahan using AWB)
|landslide =
}}
[[Gambar:2004 Indonésia Tsunami Complete.gif|thumb|250px|Animasi gerakanobahan banyu laut (tsunami)]]
[[Gambar:2004 Indian Ocean earthquake - affected countries.png|right|thumb|250px|Peta lindhu]]
Ing tanggal [[26 Desember]] [[2004]], kedadéyan [[lindhu]] dahsyat ing [[Samudra Hindhia]], lepas pasisir kulon [[Nanggröe Aceh Darussalam|Aceh]].
352.737

besutan