Robert Burns: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: entuk -> éntuk using AWB
c (dheweke, dhéwéké, deweke -> dhèwèké using AWB)
c (→‎top: entuk -> éntuk using AWB)
'''Robert Burns''' ya iku penyair saka [[Skotlandia]].<ref name="RB spl">{{cite web|url=http://www.scottishpoetrylibrary.org.uk/poetry/poets/robert-burns|title=Robert Burns (1759 - 1796)|last=|first=|date=|publisher=scottishpoetrylibrary.org.uk|accessdate=1 September 2016}}</ref>
Dhèwèké lair ana [[Alloway]], [[Skotlandia]], tanggal [[25]] [[Januari]] [[1759]].<ref name="RB spl"/><ref name="RB bbc">{{cite web|url=http://www.bbc.co.uk/arts/robertburns/biography.shtml|title=Biography|last=|first=|date=|publisher=bbc.co.uk|accessdate=1 September 2016}}</ref>
Wong tuwane, [[William Burnes]] lan [[Agnes Broun]], ya iku tani nanging pengin anake entukéntuk pawiyatan kang becik.<ref name="RB spl"/><ref name="RB bbc"/>
Dhèwèké banjur sregep maca.<ref name="RB bbc"/>
Pakaryane [[Alexander Pope]], [[Henry Mackenzie]], lan [[Laurence Sterne]] nuwuhake insprirasine.<ref name="RB bbc"/>
352.737

besutan