Sapi: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
→‎Jinis Sapi: abu-abu -> klawu using AWB
c (podo, podho -> padha; akeh, akéh -> akèh using AWB)
c (→‎Jinis Sapi: abu-abu -> klawu using AWB)
| 02.
| Sapi Ongole
| wernane putih, rada abu-abuklawu<br />gelambire wiwit ngisor rahang nganti dhadha<br />endhase dawa<br />kupinge cilik, kaku<br />kempole gedhe, kulite kandel
|-
| 03.
348.872

besutan