Kiwi (manuk): Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: abu-abu -> klawu using AWB
c (→‎Spesies Kiwi: kabeh -> kabèh using AWB)
c (→‎top: abu-abu -> klawu using AWB)
}}
'''Kiwi''' iki salah siji jinis manuk kang ora isa mabur. Manuk iki urip ing [[Selandia Anyar]] saka ''genus'' ''Apteryx''(siji-sijine ''genus'' ing ''family'' Apterygidae). Mnuk kiwi ukurane cilik, kaya [[pitik]]. Manuk iki kagolong ''spesies'' kang kaancam punah. Kiwi uga digunakake simbol nagara Selandia Anyar.<ref name="internet1">{{id}}[http://www.lintasberita.com/Lifestyle/Pendidikan/sebaran-kiwi-di-new-zealand Sebaran Kiwi di New Zealand]</ref>
Manuk kang ora isa miber iki bobote mung 2–5&nbsp;kg. Wulune wernane abu-abuklawu utawa soklat. Manuk iki ora nduwé buntut, lare uga cilik. Cucuke cilik lan landhep. Beda karo manuk liyane bolongan irung manuk iki ana ing cedhak pucuk cucuke.<ref>http://web.archive.org/web/20101208205701/http://bukucatatan-part1.blogspot.com/2009/02/burung-kiwi.html</ref>
 
== Spesies Kiwi ==
352.737

besutan