Paus Innocentius VI: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
 
c
[['''Paus Innocentius VI]]''' punika, ngasta jabatan Paus [[greja|Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[1352]]-[[1362]]).
 
Panjenenganipun asma aslinipun
 
[[category:Paus]]
[[Kategori:Pati 1362]]