Luís Figo: Béda antara owahan

35 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Pranala Njawi: tambah kat using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎Pranala Njawi: tambah kat using AWB)
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
[[Kategori:Pemain bal-balan Portugal]]
[[Kategori:Pamain Real Madrid CF]]
 
 
352.737

besutan