Robert Koch: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: ganti using AWB
c (Bot: Migrating 80 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q37193 (translate me))
c (→‎top: ganti using AWB)
 
{{Penghargaan Nobel ing Fisiologi utawi Kadhokteran}}
 
{{lifetime|1843|1910|Koch, Robert}}
 
{{Jerman-bio-stub}}
{{clr}}
 
[[Kategori:Kalairan 1843]]
[[Kategori:Kapatèn 1910]]
[[Kategori:Dhokter Jerman]]
[[Kategori:Pamenang Hadhiah Nobel ing bidang fisiologi utawa kadhokteran|Watson]]
[[Kategori:Tokoh Jerman pamenang Bebungah Nobel]]
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
 
 
{{Jerman-bio-stub}}
352.737

besutan