Steven Gerrard: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Referensi: ganti using AWB
c (→‎Referensi: tambah kat using AWB)
c (→‎Referensi: ganti using AWB)
{{Skuad PD2010 Inggris}}
 
 
{{lifetime|1980||}}
 
{{DEFAULTSORT:Gerrard, Steven}}
[[Kategori:Kalairan 1980]]
[[Kategori:Wong urip]]
[[Kategori:Artis]]
[[Kategori:Pamain tengah bal-balan]]
352.737

besutan