Kaisar Chongzhen: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (4) using AWB)
c (→‎Pranala njaba: ganti using AWB)
{{Kotak_selesai}}
 
{{lifetime|1611|1644|Chongzhen}}
 
 
[[Kategori:Kalairan 1611]]
[[Kategori:Kapatèn 1644]]
[[Kategori:Tokoh Wangsa Ming|Chongzhen]]
[[Kategori:Tokoh sing nglalu|Chongzhen]]
352.737

besutan