Auguste Escoffier: Béda antara owahan

30 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
(éjaan using AWB)
c (→‎Pranala Njaba: ganti using AWB)
{{commons|Escoffier}}
 
 
{{lifetime|1846|1935| }}
 
{{DEFAULTSORT:Escoffier, Georges Auguste}}
[[Kategori:Kalairan 1846]]
[[Kategori:Kapatèn 1935]]
[[Kategori:Juru masak Prancis]]
352.737

besutan