Evo Morales: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
c (→‎top: gerakan -> obahan using AWB)
c (→‎Pranala njaba: ganti using AWB)
|years=2006–}}
{{end box}}
 
{{lifetime|1959||}}
 
{{DEFAULTSORT:Morales, Evo}}
[[Kategori:Kalairan 1959]]
[[Kategori:Wong urip]]
[[Kategori:Presidhèn Bolivia]]
[[Kategori:Sosialis]]
348.872

besutan