Elpidio Quirino: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: ganti using AWB
c (→‎top: presiden -> présidhèn using AWB)
c (→‎top: ganti using AWB)
{{Présidhèn Filipina}}
 
{{lifetime|1890|1956|Quirino}}
 
 
[[Kategori:Kalairan 1890]]
[[Kategori:Kapatèn 1956]]
[[Kategori:Présidhèn Filipina]]
[[Kategori:Wakil Présidhèn Filipina]]
352.737

besutan