Paus Pius X: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: + kat using AWB
c (All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|fi}} using AWB (10903))
c (→‎top: + kat using AWB)
 
[[Gambar:Pope pius X.jpg|thumb|right|200px|Paus Pius X]]
[['''Paus Pius X]]''' (kalairaken kanthi asma Giuseppe Melchiorre Sarto), punika paus ongkang kaping 257 ing Gréja Katulik, ngasta jabatan Paus [[greja|Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[1903]]-[[1914]]).
 
Paus Pius X anggantosaken Paus sadèrèngipun, inggih punika [[Paus Leo XIII]].
 
Pius X nulak interpretasi modhèrn ing salebeting doktrin Katulik lan ngleluri ritual kasetyan tradhisional lan téologi ortodhok.
 
 
 
{{Paus|
Pendahulu= [[Paus Leo XIII]]|
Penerus= [[Paus Benediktus XV]]}}
 
{{Paus-stub}}
 
[[Kategori:Paus]]
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
[[Kategori:Kalairan 1835]]
 
 
{{Paus-stub}}
352.737

besutan