Charles Darwin: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
(ngepasaké using AWB)
c (→‎Uga pirsani sanèsipun: ganti kat using AWB)
[[Kategori:Tokoh Donya]]
[[Kategori:Filsafat]]
[[Kategori:LairKalairan 1809]]
[[Kategori:Pati 1882]]
[[Kategori:Winasis Inggris]]
348.872

besutan