Albert Einstein: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Réferènsi: + kat using AWB
(→‎Réferènsi: ngepasaké using AWB)
c (→‎Réferènsi: + kat using AWB)
[[Kategori:Pamenang Bebungah Nobel bidang Fisika]]
[[Kategori:Artikel mawi basa krama|Einstein]]
[[Kategori:Kalairan 1879]]
 
 
352.737

besutan