Gerty Cori: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
c (→‎Pagesangan Awal: pengaruh, pangaruh -> prabawa using AWB)
c (→‎Pranala Njaba: + kat using AWB)
[[Kategori:Tokoh Républik Ceko]]
[[Kategori:Ilmuwan Yahudi]]
[[Kategori:Kalairan 1896]]
352.737

besutan