Jean-Paul Sartre: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Pranala njaba: ganti kat using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
c (→‎Pranala njaba: ganti kat using AWB)
[[Kategori:Filsuf Prancis|Sartre]]
[[Kategori:Pamenang Bebungah Nobel bidang sastra|Sartre]]
[[Kategori:LairKalairan 1905|Sartre, Jean-Paul]]
[[Kategori:Pati 1980|Sartre, Jean-Paul]]
[[Kategori:Èlmuwan pulitik]]
352.737

besutan