Soekarno: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Rujukan: + kat using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎Rujukan: + kat using AWB)
[[Kategori:Présidhèn Indonésia]]
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
[[Kategori:Kalairan 1901]]
 
 
350.349

besutan