Ruhollah Khomeini: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
c (→‎top: éjaan, replaced: keluwarga → kulawarga using AWB)
c (→‎Pranala njaba: + kat using AWB)
[[Kategori:Sayyid]]
[[Kategori:Person of the Year]]
[[Kategori:Kalairan 1902]]
348.872

besutan