Radius Prawiro: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Pranala luar: + kat using AWB
c (dheweke, dhéwéké, deweke -> dhèwèké using AWB)
c (→‎Pranala luar: + kat using AWB)
[[Kategori:Tokoh Yogyakarta]]
[[Kategori:Tokoh Jawa]]
[[Kategori:Kalairan 1928]]
352.737

besutan