Kategori:Basa: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: ganti kat using AWB
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q4960490)
c (→‎top: ganti kat using AWB)
 
{{Commonscat|Languages}}
 
[[Kategori:Kategori utamacangkok]]
352.737

besutan