Fidel Castro: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
→‎Pranala njawi: ganti kat using AWB
c (→‎Pranala njawi: + kat using AWB)
c (→‎Pranala njawi: ganti kat using AWB)
[[Kategori:Présidhèn Kuba|Castro, Fidel]]
[[Kategori:Komunis|Castro, Fidel]]
[[Kategori:Artikel mawimawa basa krama]]
[[Kategori:Kalairan 1926]]
348.872

besutan