Kapuloan Pasifik: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: ganti kat using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: ganti kat using AWB)
[[Kategori:Samodra Pasifik|Kapuloan]]
[[Kategori:Geografi]]
[[Kategori:Artikel mawimawa basa krama]]
352.730

besutan