Manila: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
→‎Pranala Jawi: ganti kat using AWB
(éjaan using AWB)
c (→‎Pranala Jawi: ganti kat using AWB)
[[Kategori:Rintisan mawa topik geografi]]
[[Kategori:Artikel Dhasar]]
[[Kategori:Artikel mawimawa basa krama]]
[[Kategori:Filipina]]
[[Kategori:Kutha ing Filipina]]
348.872

besutan