Masjid Agung Demak: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
→‎Rujukan: ganti kat using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎Rujukan: ganti kat using AWB)
{{rintisan}}
 
[[Kategori:Artikel mawimawa basa krama]]
[[Kategori:Masjid ing Indonésia|Agung Demak]]
[[Kategori:Kabupatèn Demak]]
352.737

besutan