Gregor Mendel: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: ganti kat using AWB
c (→‎top: + kat using AWB)
c (→‎top: ganti kat using AWB)
[[Kategori:Winasis Austria]]
[[Kategori:100 Tokoh miturut Michael H. Hart]]
[[Kategori:Artikel mawimawa basa krama]]
[[Kategori:Kalairan 1822]]
 
352.737

besutan