Yitzhak Rabin: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
→‎Pranala njawi: ganti kat using AWB
c (→‎Pranala njawi: + kat using AWB)
c (→‎Pranala njawi: ganti kat using AWB)
[[Kategori:Tokoh sing dipatèni]]
[[Kategori:Person of the Year]]
[[Kategori:Artikel mawimawa basa krama]]
[[Kategori:Kalairan 1922]]
 
352.737

besutan