Rio Ferdinand: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
→‎Pranala Njawi: ganti kat using AWB
c (→‎Pranala Njawi: tambah kat using AWB)
c (→‎Pranala Njawi: ganti kat using AWB)
{{id}}[http://www.bola.net/profile/rio_ferdinand/ ''Rio Ferdinand'']
 
[[Kategori:Artikel mawimawa basa krama]]
[[Kategori:Pamain bal-balan Inggris]]
[[Kategori:Pamain Manchester United FC]]
352.737

besutan