Ronald Fisher: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: ganti kat using AWB
c (→‎top: + kat using AWB)
c (→‎top: ganti kat using AWB)
 
[[Kategori:Statistika]]
[[Kategori:Artikel mawimawa basa krama]]
[[Kategori:Kalairan 1890]]
 
352.737

besutan