Taun cahya: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: ganti kat using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q531 (translate me))
c (→‎top: ganti kat using AWB)
 
{{Artikel Dhasar}}
{{Wektu-stub}}
 
[[Kategori:Artikel mawimawa basa krama]]
[[Kategori:Satuan wektu]]
[[Kategori:Let astronomis]]
[[Kategori:Ukuran lan timbangan]]
[[Kategori:Pétungan]]
 
 
{{Wektu-stub}}
352.737

besutan