Wisnu: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
ganti kat using AWB
c (ganti kat using AWB)
{{dewa Hindu}}
{{Hindu Awatara}}
 
{{stub}}
 
{{Artikel Dhasar}}
* [[Bathara Guru]] ([[Siwah]])
 
[[Kategori:Artikel mawimawa basa krama]]
[[Kategori:Paraga wayang]]
[[Kategori:Déwa Hindhu]]
 
 
{{stub}}
348.872

besutan