Polen: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c
|-
|}
'''Républik '''Polen'''''' utawa '''Républik '''Polandia'''''' ([[basa Polandia|Polen]]: ''Polska'', ''Rzeczpospolita Polska'') iku [[nagara]] [[republik]] ing [[Éropah]] Wétan sing bebatesan karo [[Jerman]] ing sisih kulon, [[Cékia]] lan [[Slowak]] ing sisih kidul, [[Ruslan]] ([[Oblast Kaliningrad]]) lan [[Lituania]] ing sisih wétan uga [[Belarus]] sarta [[Ukraina]] ing sisih kidul-wétan.
 
== Sajarah ==
238

besutan