Silesia: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
Polen using AWB
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
(Polen using AWB)
[[Gambar:Silesia_(Now).png|thumb|Peta Silesia. Abang ya iku wates nagara saiki iki. Kuning iku wates propinsi Silesia nalika jaman Kekaisaran [[Jerman]] kamangka biru iku wates tlatah iki sajaroning [[Kekaisaran Austria-Hongaria]] sadurungé [[Perang Pitung Taun]] ing [[1763]].]]
 
'''Silesia''' ([[Basa Jerman|Jerman]] ''Schlesien''; [[Basa Polski|PolandiaPolen]] ''Śląsk''; [[basa Ceko|Ceko]] ''Slezsko''; [[Basa Silesia]] ''Ślůnsk'') iku tlatah ing [[Éropah Tengah]] utawa [[Éropah Wétan]].
 
Tlatah iki saiki binagi antara [[Jerman]], [[PolandiaPolen]] lan [[Cékia]].
 
== Uga delengen ==
* [[Wong Silesia]]
 
[[Kategori:PolandiaPolen]]
[[Kategori:Jerman]]
[[Kategori:Céko]]
352.737

besutan