3 Novèmber: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
Polen using AWB
c (Bot: Migrating 148 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2995 (translate me))
(Polen using AWB)
''' 3 [[November]] ''' punika, dinten ingkang kaping 307 utawi 308 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[2 November]] - [[3 November]] - [[4 November]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
352.737

besutan