Koszalin: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: Polen using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: Polen using AWB)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[Propinsi ing PolandiaPolen|Propinsi]]: || [[propinsi Pomerania Kulon]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || 84 [[kilometer persegi|km²]]
|}
[[File:Koszalin City Hall front 2005-07.jpg|thumb|Municipal Kantor Bangunan]]
'''Koszalin''' iku kutha ing PolandiaPolen. Kutha iki nduwé padunung 109.183 jiwa (2012).
 
{{Pomerania Kulon}}
 
[[Kategori:Kutha ing PolandiaPolen]]
 
 
352.737

besutan