Siedlce: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: Polen using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: Polen using AWB)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[Propinsi ing PolandiaPolen|Propinsi]]: || [[propinsi Masowia]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || ... [[kilometer persegi|km²]]
|}
 
'''Siedlce''' iku kutha ing PolandiaPolen. Kutha iki nduwé padunung 77.017 jiwa.
 
{{Mazowia}}
 
[[Kategori:Kutha ing PolandiaPolen]]
 
 
352.730

besutan