Provinsi Subkarpathia: Béda antara owahan

18 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
Polen using AWB
(éjaan using AWB)
(Polen using AWB)
|}
|-
|align=center colspan=2| [[Gambar:Subcarpathian_Voivodship.png|240px]]<br><br><center>{{PAGENAME}} ing PolandiaPolen</center><br>
|-
! colspan="2" | Katrangan cekak
|}
 
'''Propinsi Subkarpathia''' ([[basa PolandiaPolen|PolandiaPolen]] ''województwo podkarpackie'') iku propinsi utawa ka-woiwoda-n ing [[PolandiaPolen]]. Propinsi iki kutha krajané [[Rzeszów]]. Padunungé cacahé ana 2.098.000 jiwa.
 
==Sajarah==
Propinsi iki diadegaké ing taun [[1999]].
 
{{Propinsi ing PolandiaPolen}}
 
[[Kategori:Propinsi ing PolandiaPolen]]
352.737

besutan