Zamość: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: Polen using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: Polen using AWB)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[Propinsi ing PolandiaPolen|Propinsi]]: || [[propinsi Lublin]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || ... [[kilometer persegi|km²]]
|}
 
'''Zamość''' iku kutha ing PolandiaPolen. Kutha iki nduwé padunung 66.747 jiwa.
 
{{Propinsi Lublin}}
 
[[Kategori:Kutha ing PolandiaPolen]]
 
 
352.737

besutan