Rybnik: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
Polen using AWB
(éjaan using AWB)
(Polen using AWB)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[Propinsi ing PolandiaPolen|Propinsi]]: || [[propinsi Silesia|Silesia (śląskie)]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || 148,36 [[kilometer persegi|km²]]
|}
 
'''Rybnik''' iku kutha ing sisih kidul [[PolandiaPolen]], cedhak tapel wates karo nagara Républik [[Ceko]]. Kutha iki nduwé padunung 141 387 jiwa.
 
== Ulah raga ==
{{propinsi Silesia}}
 
[[Kategori:Kutha ing PolandiaPolen]]
 
 
352.737

besutan