Kozienice: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: Polen using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: Polen using AWB)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[Provinsi ing PolandiaPolen|Provinsi]]: || ...
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || ... [[kilometer persegi|km²]]
|}
 
'''Kozienice''' iku sawijining kutha ing PolandiaPolen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.
 
[[Kategori:Kutha ing PolandiaPolen]]
 
 
350.349

besutan