Gliwice: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
Polen using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(Polen using AWB)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[Provinsi ing PolandiaPolen|Provinsi]]: || [[provinsi Silesia|Silesia (śląskie)]]
|- style="background: #ffffff;"
| Hak kutha: || 1250
|}
[[Gambar:Gliwice - Ul. Zwycięstwa - Hotèl Diament 01.jpg|thumb|250px|left|Hotèl Diament Gliwice]]
'''Gliwice''' ([[basa Jerman|Jerman]] ''Gleiwitz'') iku sawijining kutha ing PolandiaPolen. Kutha iki nduwé padunung 196 361 jiwa.
 
== Daftar putra-putri kutha ==
{{provinsi Silesia}}
 
[[Kategori:Kutha ing PolandiaPolen]]
 
 
352.737

besutan